Haşereyle Mücadelede Yeni Dönem

Mardin Büyükşehir Belediyesi, şehirde vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için haşereyle mücadelede yeni bir dönem başlattı.

Haşereyle Mücadelede Yeni Dönem
Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, 2018 yılı için 34 araç, 89 personel ve 24 bin 700 kilogram ilaçla vektörle mücadelenin startı için Büyükşehir Belediyesi yerleşkesinde program düzenledi.

Programa Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, daire başkanları, basın mensupları ve çalışanlar katıldı.

Sağlık Dairesi Başkanlığının her alanda vatandaşın yanında olduğuna dikkat çeken Vali Yaman, “Vatandaşlardan aldığımız güzel geri dönüşlerle haşere mücadeleyi gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Tabii başkanlığımızın görevi sadece bu değil. Başkanlığımız cenazelerin nakli mezarlıkların organize edilmesi düzenlenmesi, sağlık taraması ve mezbahaneler gibi daha birçok alanda sizlerle beraber şehre hizmet veriyor” dedi.

Konuşmaların ardından 38 aracın teslim kurdelesi kesildi. Yaman, bir araca binerek haşere ile mücadele hizmetini başlattı.
Kaynak: İHA