Bozüyük Belediyesi'nden 10 Bin Kandil Simidi

Bozüyük Belediyesi tarafından mübarek Regaib Kandili nedeni ile ilçe genelindeki tüm cami ve mescitlerde kandil simidi dağıtılırken Garnizon Komutanlığı, Jandarma Komutanlığı, açık cezaevi, hafızlık kursları ve yetiştirme yurtları da unutulmadı.

Bozüyük Belediyesi'nden 10 Bin Kandil Simidi
Bozüyük’te vatandaşlar üç ayların başlangıcı ve yılın ilk kandili olan Regaib Kandili’ni coşku içerisinde kutlamanın heyecanını yaşadı. Tüm camilerin dolduğu mübarek gecede İlçe Müftüsü Selami Bağcı Kasımpaşa Camii’nde verdiği vaazda Regaib Kandili’nin önemini anlattı. Vatandaşlar okunan Kur’an-ı Kerim, ilahi ve dualarla maneviyatı doyasıya yaşamanın mutluluğuna eriştiler. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yatsı namazını Hal Camii’nde eda etti ve camii cemaati ile görüşerek kandillerini kutladı.

Yatsı namazının ardından Bozüyük Belediyesi tarafından tüm camilerde cemaate kandil simidi dağıtıldı. 10.000 adet kandil simidinin ikram edildiği Regaib Kandili’nde simitler camilerin yanı sıra Garnizon Komutanlığı, Jandarma Komutanlığı, açık cezaevi, hafızlık kursları ve yetiştirme yurtlarında dağıtıldı.
Kaynak: İHA