Belediye İş Sendikası İle Kızılcahamam Belediyesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi

Belediye İş Sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye İş Sendikası İle Kızılcahamam Belediyesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi
Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye İş Sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imza töreninde yaptığı konuşmada, söylemlerinin arkasında duran, alın terini ve iş barışını her şeyin üzerinde tutan bir anlayışla hizmet edildiğini dile getirdi. Güney, "Göreve geldiğimiz günden beri ödeyeceğimiz rakamları dile getirmedik, mevcut koşullarda zamanında ödeyebileceğimiz rakamların en iyisini işçimize sunduk. Sunduğumuz vaatlerin sonrasında asla mazeret üretmedik. Para yok dediler ama biz göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar maaşlarını gününde ödedik bunu nasıl yaptığımızın değerlendirmesini işçiye ve halkımıza bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

"Kızılcahamam Belediyesinin ülkenin örnek belediyelerinden biri haline getirmede büyük emeği olan işçilerimize bu vesile ile teşekkürlerimi, minnettarlığımı ifade etmek istiyorum" diyen Güney, Kızılcahamam Belediyesinin başarı formülünü işçisi, memuru ve diğer tüm çalışanları ile birlikte inanarak çalışmak olarak açıkladı.

Güney, sözlerine şöyle devam etti:

"Hem işçimiz, hem sendikamız, hem biz birbirimizi biliyor ve tanıyoruz. Amacımız aynı, isteğimiz bir aynı yerden baktığımız için sorun yaşamıyoruz. İşçilerimizden tek isteğimiz işlerini en iyi şekilde işlerine değer katarak yapmaları."

Belediye İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Mehmet Güngören, "İşçinin emeğini koruyan, kollayan bir belediye anlayışı var Kızılcahamam Belediyesinde. İşçilerimizin alın terlerinin, emeklerinin karşılığını kurumadan almalarından dolayı başkanımıza teşekkür ederim. Sözleşmede emeği geçen Mali Hizmetler Müdürü Muammer Sarıoğlu, Mali Hizmetler Müdür Vekili Gürol Demirhan, Yönetim Kurulumuz Hayrettin Akar, Temsilcimiz Necip Çakır’a sendikasına güvenen tüm işçi kardeşlerime teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA