AK Parti Trabzon Milletvekili Cora İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon'un bazı ilçelerini ziyaret etti.

Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya ve Vakfıkebir ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Cora, vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 25 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek AK Parti Trabzon İl Kongresine davet etti.

Cora, teşkilatlarda, kongre öncesi yapılacak mitingin heyecanını görmekten memnun olduğunu belirterek, "Dünya lideri olarak başımızı hep dik tutan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanpazar günü hemşehrilerimiz ile ağırlayacağız. Afrin'in muzaffer başkomutanını inanıyorum ki Trabzonlular her zaman olduğu gibi yine bağırlarına basacaklardır." dedi.

Erdoğan'a Trabzon'dan verilen desteğin çok anlam ifade edeceğini vurgulayan Cora, şunları kaydetti:

"Türkiye'de iki ilde yapılan mitinglerin anlamı büyüktür. Birisi Diyarbakır diğeri de Trabzon'dur. Diyarbakır'da 80 bin kişinin katıldığı muhteşem bir miting ile Başkomutanımıza destek verildi. Şimdi sıra Trabzon'da. Ülkemize düşman olanların fırsat kolladığı böyle kritik bir dönemde liderimize destek olup onun etrafında birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz. Bunu da inşallah pazar günü Trabzon'da gerçekleştirip dosta düşmana milli bir mesaj vereceğiz."

Kaynak: AA