Özen, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini Gezdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi.

Konyaaltı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkezde yer alan ameliyathaneler, muayene odaları, kedi ve köpek ünitelerini gezen Özen, Başkan Böcek'ten bilgi aldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Çakırlar Mahallesinde 13 bin 600 metrekare alana kurulu merkezin son derece modern bir tesis olduğunu kaydetti.

Böcek, "Sokak hayvanlarımızın her türlü tıbbı tedavisi yapılabilmektedir. Kedi ve köpek ünitelerimiz kış aylarında belli sıcaklıkta ısıtıcılarla ısıtılıyor, yaz aylarında ise vantilatörle serinletiliyor. Sokak hayvanı sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız, barınakta sağlık taramasından geçirilen kedi ve köpekleri sahiplenebiliyor. Merkezimiz her gün farklı okullardan öğrencileri ağırlıyor. Böylelikle çocuklarımıza küçük yaşta hayvan sevgisi kazandırıyoruz." dedi.

Kaynak: AA