Kaymakam Dundar, Kurum Amirleri Ve Muhtarlarla Buluştu

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Tekin Dundar, kurum amirleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sosyal Hizmet Merkezi konferans salonunda istişare toplantısında konuşan Kaymakam Dundar, her ay düzenli olarak istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Toplantıda, ilçede yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerin ele alınarak mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinlendiklerini ifade eden Dundar, şöyle konuştu:

"İlçemizde birçok hizmeti vatandaşlarımıza sunarken, yapılan hizmetlerin değerlendirilmesini de takdirinize bırakıyorum. Ancak önümüze bakmalıyız, daha yapılması gereken çok iş var. İlçemizin zamanında yapılmamış ve ihmal edilmiş birçok hizmete ihtiyacı bulunmaktadır. Bizler bu yaz sezonunda bu hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturacağız. Özellikle ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan kırsal mahallelerimizin yol sorunudur. Birçok mahallemizin yolları çamur deryasına dönüşmüş, çekilmez hale gelmiştir. Bu yaz sezonunda ilçemizde yaklaşık 700 bin metrekare bordürlü kilitli parke taşı yapacağız. Bu yapılacak olan çalışma ile ilçemizde bulunan merkez ve kırsal mahallelerimizin yol sorununu tamamen ortadan kaldırmış olacağız. Vatandaşlarımızın yol çilesi tamamen ortadan kaldırılarak hayır dualarını alacağız. İller Bankasına borçlanarak vatandaşlarımıza gelecek paraları kendilerine hizmet olarak harcayacağız. Bizler belediyenin imkanlarını birilerine peşkeş çekmiyor, terör örgütlerine hizmette kullanmıyoruz. Halkın parası halka harcanıyor."

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Yusuf Kaplan ve Belediye Başkanvekili Yardımcısı Alp Şevket Aksoy katıldı.

Kaynak: AA