Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir ilçesinde 45 dönümlük alana park yapılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit’in girişimleri sonucu Yenişehir Mahallesi'nde 45 dönümlük alana Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı park yapılacak.

Sosyal ve spor alanlarıyla estetik açıdan da birçok donanımı içinde barındıracak ve 4 milyon liraya mal olacak parkın 4 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Viranşehir'in Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine minnettar olduğunu belirterek, parkın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

- Halfeti Kaymakamı Albayrak okulu ziyaret etti

Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, Gülaçan İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Albayrak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ümit Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Kandemir Gülçan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Albayrak, çocukların Türkiye'nin geleceği olduğunu belirtti.

Albayrak, "Gelecekte her biri ülkemizin çeşitli aşamalarında hizmet vererek, faydalı birer birey olacaklardır inşallah. Bizim için çocuklarımızın temel eğitiminde güzel sağlıklı eğitim görmeleri çok önemlidir. Ana okul altyapısı kaliteli olduğunda, eğitime başlama süreci öğrencilerimiz için daha verimli olacaktır" dedi.

Kaynak: AA