Prof. Dr. Adnan Torgay Açıklaması 'Değerli Siyasetçi, Diplomat Ahmet Deniz Bölükbaşı'nı Kaybettik'

Başkent Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Adnan Torgay, "Değerli siyasetçi, diplomat Ahmet Deniz Bölükbaşı’nı bu sabah saat 8.10’da kaybettik. Ahmet Deniz Bölükbaşı kronik bir hastalıkla mücadele içerisindeydi. Uzun yıllar önce tanısı konmuş bir hastalıktı" dedi.

Başkent Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Adnan Torgay, Bölükbaşı’nın vefatı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Size kötü bir haber vermek istiyorum. Değerli siyasetçi, diplomat Ahmet Deniz Bölükbaşı’nı bu sabah saat 8.10’da kaybettik. Ahmet Deniz Bölükbaşı kronik bir hastalıkla mücadele içerisindeydi. Uzun yıllar önce tanısı konmuş bir hastalıktı. Ağır tedaviler uygulandığı sırada bile görevini ve işlerini eksiksiz yaptı. Tıbbın bütün tedavi yöntemleri kendisine eksiksiz olarak uygulanmasına rağmen özellikle son 48 saatte çok hızlı bir şekilde durumu ağırlaştı ve bu sabah da kendisini kaybettik. Tüm ailesine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

Bölükbaşı, yarın saat 11.00’de TBMM’de düzenlenecek törenin ardından Kocatepe Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığında defnedilecek.
Kaynak: İHA