Ordu'da 'Yılın En'leri Belli Oldu

Ordu’da haftalık yayın yapan Haberci gazetesinin bu yıl 14.’sünü düzenlediği ’Yılın En’leri anketi sonuçlandı.

Haberci gazetesi okurlarının oylarıyla belirlenen sonuçlara göre, ’Yılın Milletvekili’ AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ‘Yılın Bürokratı’ Ordu Valisi Seddar Yavuz, ’Yılın Belediye Başkanı’ Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kumru Belediye Başkanı Murat G. Hatipoğlu ile Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık seçildiler.

Diğer sonuçlar şöyle açıklandı: ‘Yılın İşadamları’ Mustafa Congara, Ahmet Fehmi Tozlu ve Abdullah Erdoğan, ‘Yılın İş Kadınları’ Ecz. Öznur Gümüş, Emel Topkaya ve Sevgi Güven, ‘Yılın Yöneticisi’ Bankacı Saime Öztürk, ‘Yılın Genç Girişimcisi’ Yusuf Ziya Erkoç, ‘Yılın Sivil Toplum Örgütü’ Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, ‘Yılın Kurumu’ Ordu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile DOKAP, ‘Yılın Eğitim Kurumu’ Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi, ‘Yılın Kreşi’ Mavi Boncuk Kreş

Yılın En’leri anketinde tercih edilen kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri 14 Nisan Cumartesi akşamı Grand TESK Otel Avizeli Salon’da düzenlenecek yemekli gecede verilecek. Gecede ayrıca Ordu’nun sosyal ve kültürel etkinliklerine verdikleri katkıları nedeniyle bazı isimlere de ’özel hizmet ödülü’ takdim edilecek. Gecede Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi de sahne alacak.
Kaynak: İHA