Muş Belediyesinin Projeleri Hayat Buluyor

Muş Belediyesi, çalışma sezonunun başlaması ile ihale işlemleri tamamlanan dev projeleri uygulamak üzere harekete geçti.

Muş Belediyesinin Projeleri Hayat Buluyor
Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Muş’ta, belediye hizmetlerini aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Muş Belediyesinin önemli projeleri arasında bulunan Göletli Park, Ahmed-i Hani Parkı 2. Etap ve yeni bilgi evlerinin yapımı için ilk kazma vuruldu. Belediye Başkanı Feyat Asya, ilgili birim amirleri ile birlikte çalışmaların başlatıldığı bölgeleri inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Asya, projelerin vaat edildiği gibi sezon sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulması konusunda uyarılarda bulundu.

İlk olarak Yeni Mahalle’de yapılacak olan bilgi evi temel kazı çalışmalarını denetleyen Başkan Asya, daha sonra Ahmed-i Hani Parkı 2. Etabının uygulanacağı bölgeye geçti. Yeşil alanların arttırılması konusunda hassas davranan Başkan Asya, buradaki çalışmaları da yerinde inceleyerek, projenin hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Son olarak Göletli Park ve Zafer Mahallesi Bilgi Evi alanındaki çalışmaları takip eden Başkan Asya, vatandaşlara söz verilen bütün projelerin hayat bulacağını söyledi.



Bugüne kadar önemli hizmetler hayata geçirdiklerini belirten Başkan Asya, hizmette tatmin olmadığını ifade ederek, hedeflerini hep yüksek tuttuklarını kaydetti.

Başkan Asya, "Allah’a şükür bu yıl çok güzel bir kış sezonu geçirdik. Alışılmışın dışında kar yağışının olmadığı bir kış mevsimi yaşadık. Ancak bizler bu süre içerisinde rutin çalışmalarımızı sürdürdük. Bu durumu fırsat bilerek çalışma sezonunda uygulamaya başlayacağımız projelerin tüm hazırlıklarını tamamladık ve sezonu biraz daha erken başlattık. Önemli projelerimiz arasında yer alan Göletli Park, Ahmed-i Hani Parkı 2. Etap ve yeni bilgi evlerinin yapımına başlandı. İlk kazmanın vurulduğu projelerimizi bu yılsonuna kadar hizmete sunmak üzere planlama yaptık. Allah’ın izniyle bütün işlerimizde olduğu gibi bu projelerimizi de sorunsuz ve başarılı bir şekilde neticelendireceğiz. Halkımıza verdiğimiz sözlerin hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz. Rabbim çok daha iyi hizmetleri gerçekleştirmeyi bizlere nasip etsin" dedi.

Kaynak: İHA