Manisa'daki Cinayet Davası

Alaşehir ilçesinde hamile eşi ve kızını bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, hamile eşini ve kızını bıçakla öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden sanığın yargılanmasına devam edildi.

Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen sanık Bilal Kupal, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldığı duruşmada maktul Suriye Kupal'ın babası Bekir İlgaz ile taraf avukatları hazır bulundu.

Duruşmada zanlı Bilal Kupal'ın akıl sağlığıyla ilgili rapor mahkeme heyetine sunuldu. Duruşma dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

Duruşmanın ardından İlgaz'ın avukatı Erdem Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, sanığın Adlı Tıp Raporu'nun geldiğini ve akıl sağlığının yerinde olduğunun tespit edildiğini belirtti.

- Olay

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 21 Şubat'ta Bilal Kupal, eşi Suriye ve kızı Ayşe Kupal'ı bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu. Ailenin 4 yaşındaki kızları Irmak Kupal da 14 Ekim 2016'da kaybolmuş, katil zanlısı Himmet Aktürk, küçük kızı öldürdüğünü katıldığı televizyon programı sonrası itiraf etmişti.

Irmak'ın cesedi, Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisinde toprağa gömülü bulunmuştu.

Kaynak: AA