Engelli Ve Bakım Merkezi'nde Yaşlılar Haftası Kutlaması

Dünya Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Engelli ve Yaşlılar Bakım Merkezi sakinleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Engelli Ve Bakım Merkezi'nde Yaşlılar Haftası Kutlaması
Mavi Yurt Bakım Sağlık ve Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Recep Demir,

bakımevi sakinleri ve yakınları katıldı.

Mavi Yurt Bakım Sağlık ve Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Giresun, Dereli, Keşap, Şebinkarahisar, Ordu engelli bakım merkezleri İcra Kurulu Başkanı Yener Türk ‘ün koordinesinde yapılan etkinlikte konuşan Kurum Müdürü Gülseren Kesik’in, yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu hatırlattı.

Kurum Müdürü Kesik, “Sizlerin rahatı, güveni, huzuru, sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Büyüklerimizin sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlanarak onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmeliyiz. Yaşlılarımızla ilgilenmek sahip çıkmak toplumumuzun sorumluluğudur. Büyüklerine sahip çıkan topluluklar medeniyeti yakalamış topluluklardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş yaşlılarımızın ömrünün bu döneminde yanında olmak toplum görevidir. Bizde bu görevi kendimize ilke edinmiş olup yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından “Yaşlılar Haftası” pastası kesilerek Gençlik Merkezi folklor ekibi gösterilerini sunuldu. Bakım Merkezi sakinlerinden bazıları ise gönüllerince dans edip türküler söylediler.
Kaynak: İHA