Başkan Aydıner, 'Bayrampaşalı Çınarlarla' Bir Araya Geldi

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Yaşlılar Haftası münasebetiyle ilçedeki yaşlı vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Aydıner, “Ben onlara yaşlı demiyorum, onlar bizim her zaman danıştığımız ve fikirlerinden istifade ettiğimiz değerli büyüklerimiz” dedi.

Başkan Aydıner, 'Bayrampaşalı Çınarlarla' Bir Araya Geldi
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, bilgi ve birikimleriyle gençlere yol gösteren ilçedeki yaşlı vatandaşlarla Fatih Parkı Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya geldi.

"Gençlerin aynada görmediklerini, yaşlılar tuğlada görür"

Kahvaltı sırasında, yaşlıların topluma yaptığı katkıların önemine vurgu yapan Başkan Atila Aydıner, “Yaşlılarımız, bizlere, gençlere ve topluma her daim örnek oluyor. O nedenle ben onlara yaşlı demiyorum, onlar bizim her zaman danıştığımız, sohbet ettiğimiz ve fikirlerinden yararlandığımız değerli büyüklerimiz. Çünkü gençlerin aynada göremediklerini yaşlılar tuğlada görür. Bu sabah da hasbihal etmek üzere onları burada kahvaltıda bir araya getirdik. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA