Türk Tarih Kurumu Sevilen Yazarları Okuyucularıyla Buluşturuyor

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Türk Tarih Kurumu tarafından düzenlenen ve 16 Mart Cuma günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda ziyarete açılan Çaka Bey Kitap Günleri, sevilen yazarları ağırlamaya devam ediyor.

Türk Tarih Kurumu Sevilen Yazarları Okuyucularıyla Buluşturuyor
İzmir’in 1081 yılında Çaka Bey tarafından fethinin 937. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Çaka Bey Kitap Günleri’nde akademik yayınlardan popüler yayınlara kadar birçok seçkin yayın İzmirli kitapseverlerle buluşuyor. Kitap günleri kapsamında düzenlenen imza günlerinde İsmail Aka, İlber Ortaylı, Mete Yarar, Kahraman Tazeoğlu, Mustafa Balbay, Ahmet Ümit, Tuğçe Işınsu, Hakan Günday, Pelin Çift’in de aralarında bulunduğu pek çok yazar, okuyucularıyla bir araya geliyor. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda 25 Mart’a kadar; Efes Pazar Yeri’nde ise 24 Mart-1 Nisan arasında açık kalacak olan kitap günleri kapsamında 25 Mart Pazar günü saat 20.00’de MFÖ de konser verecek.

Kitap günleri çerçevesinde düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili detaylı bilgiye https://cakabeykitapgunleri.com adresinden ulaşılabiliyor.
Kaynak: İHA