Dursunbey Belediyesi'nde Taşeron İşçiler İçin Kadro Sınavı Heyecanı

Dursunbey Belediyesi, bünyesinde çalışan 132 personelin sürekli kadroya geçiş sınavları yapıldı.

Dursunbey Belediyesi'nde Taşeron İşçiler İçin Kadro Sınavı Heyecanı
696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçiler hakkında yapılan düzenleme kapsamında Dursunbey Belediyesinin çeşitli birimlerinde taşeron şirket bünyesinde çalışan işçiler için kadroya geçiş sınavı yapıldı.

Dursunbey Belediyesinde gerçekleşen sözlü sınava toplam 132 kişi girmeye hak kazandı. Sözlü sınavda işçilerin heyecanlı oldukları görüldü.

Sınav Sonuçlarının komisyon tarafından değerlendirilmesinin ardından en kısa süre içerisinde açıklanacağı bildirilirken, sonuçlara itiraz etmek isteyen personelin kurulacak olan sınav itiraz komisyonuna başvurulabileceği belirtildi.

Kadroya Geçiş Sınavı Komisyonunda Başkanlığı Belediye Başkan yardımcısı Sadettin Aslan yaparken, Belediye Yazı İşleri Müdürü Erol Yıldırım, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mehmet Bozkır, Fen İşleri Müdürü Mustafa Nezli ve SGK Dursunbey Müdürü Mehmet Yıldız da komisyon üyesi olarak görev aldı. Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan geçiş süreci ile ilgili yaptığı açıklamada;“ Bugün İlçemizin her noktasına hizmet veren kardeşlerimizi Belediyemiz kadrosuna geçirmek amacı ile hükümetimiz tarafından belirlenen takvime göre son aşama olan sınavları gerçekleştiriyoruz. Hükümetimizin almış olduğu bu tarihi karara onlar kadar bizler de sevindik. Çalışanlarımız bundan sonraki süreçte de yapmış oldukları işleri yapmaya devam edecekler. Hükümetimizin belirtmiş olduğu normlar çerçevesinde bizde sınavlarımızı gerçekleştiriyoruz. Dursunbey’e hizmet etmekte hep birlikte bir güç olduğumuz bilinciyle devam edeceğiz. Kadronun Belediyemiz ve personelimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA