TGTV'den Şehitler İçin Başsağlığı Mesajı

TGTV Başkanı Akbulut, Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı Akbulut: 'Bu bağımsızlık mücadelesine herkes tam destek vererek, şehitlerimizi ve ailelerini millet olarak bağrımıza basmalıyız'.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Hamza Akbulut, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Akbulut, yaptığı yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nın bağımsızlık mücadelesi için yapıldığını ve bu harekata tam destek verdiklerini belirtti.

Millet olarak, ülkenin geleceği için bedel ödenilen günlerin yaşandığını aktaran Akbulut, "Millet olarak, topyekun bir savaş vermekteyiz. Cephedeki askerimizin moralinin ve şuurunun en yüksek seviyede olması, terör sürüsünü korkutmaktadır. Bu savaşın olmaması için Türkiye elinden gelen tüm çabaları göstermiştir. Ancak savaş kaçınılmaz hale gelmiştir." ifadelerini kullandı.

Hamza Akbulut, acılar yaşansa da zaferin çok yakın olduğuna inançlarının tam olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Her geçen gün, ülke olarak şunu görüyoruz; 'İyi ki Zeytin Dalı Harekatı yapılmış.' Yerin altına kilometrelerce tünel ağı örerek, savaşa hazırlanan düşmanlarımızın varlığı net olarak ortaya çıkmıştır. 'Suriye'de ne işimiz var ?' diyenler artık 'Sınırımızdaki bu tüneller ne için yapılmış?' diye sormalıdırlar. Bu bağımsızlık mücadelesine herkes tam destek vererek, şehitlerimizi ve ailelerini millet olarak bağrımıza basmalıyız. Bugün vatanlarına şehit olarak getirilen civanlarımız, bundan önceki şehitler gibi, bu ülkenin tapusuna, kanla atılan imzalardır. Önden gidenlerimiz oldukça, bu bağımsızlık yürüyüşünü devam ettirenler hep olacaktır. Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak, fedakarlıkların en yükseğini yapıp, canını, mukaddesleri uğruna çekinmeden verebilen, inanç dolu, yiğit insanlarımızı bir kez daha şan ve şerefle anar, millet olarak çıktığımız bu zorlu yolda, birlik, beraberlik, dayanışma içinde sağlam bir duvar gibi kenetlenmemiz gerektiğini kamuoyumuza hatırlatır, saygılar sunarız."
Kaynak: AA