Özverili Çalışan Personele Başarı Belgesi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Yönetim Kurulu toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bünyesinde yürüttükleri başarılı ve özverili çalışmaları sebebiyle bazı personele başarı belgesi takdim etti.

Özverili Çalışan Personele Başarı Belgesi
Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Tekin ve A. Soner Ergin katıldı.

Düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek TESKİ’nin önümüzdeki dönem çalışmaları konusunda bazı kararlar alındı.

Entegre Yönetim Sistemleri” çalışmaları

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından TESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen “Entegre Yönetim Sistemleri” çalışmaları hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Sunumu yapan birim sorumlusu Gönül Gökbilen, proje ekibi olarak TESKİ’nin entegre yönetim sistemi çalışmalarının hızla devam ettiğini, verilen eğitimlerin personel ve kurum için oldukça verimli geçtiğini, doküman ve kayıt yönetimi konusunda çalışmaların sürdüğünü, kurumsal yetki, görev ve sorumlulukların iyileştirildiğini dile getirdi.

Özverili çalışan personele başarı belgesi

Sunumun ardından, Başkan Albayrak, TESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde yürüttükleri başarılı ve özverili çalışmaları sebebiyle bazı personele başarı belgesi takdim etti ve kendilerini tebrik etti. Başarı belgelerini alan personel de, her zaman özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini dile getirerek, kendilerine bu ödülün layık görülmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirttiler.
Kaynak: İHA