Didim Kaymakamı Türköz'den Esnaf Örgütlerine Tebrik Ziyareti

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’a ziyaretlerde bulundu.

Didim Kaymakamı Türköz'den Esnaf Örgütlerine Tebrik Ziyareti
Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, yeniden Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçilen Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kooperatif başkanı Kubaliç 19 yıldır aralıksız şekilde görev yaptıklarını ve bu güvene layık olmaya çalıştıklarını belirterek “3 yılda daha görevimizin başındayız. Yönetim kurulumuzda bir değişiklik olmadı. Kooperatif ortağı esnaflarımızın güvenini almış olmak bizleri memnun ediyor. Süreç içerisinde çalışmalarımızı eksiksiz şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Kaymakam Türköz’de Kubaliç ve ekibine görevlerinde başarılar dileyerek, esnafın işini geliştirmek ve büyütmekte kooperatifin kredi desteğinin önemli olduğunu söyledi ve 3 yıllık çalışma sürelerinde başarılar diledi.

Kaymakam Türköz daha sonra Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’a iade-i ziyarette bulundu. Yönetim kurulu üyelerinin hazır olduğu ortamda konuşan Oda Başkanı Erul “Seçim dönemi geride kaldı; artık dönem dönem sorunları ele alıp çözüm noktasında adımlar atmaya başlayacağız. Sizlerin önderliğinde ve destekleriyle güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. İlk olarak belediye başkanımızla görüştük ve bazı konularda adımlar atacağız. Süreç içerisinde esnafımızın koşullarının iyileştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”dedi.

Kaymakam Türköz’de yeni oda yönetiminin yaklaşık 2 bin kişilik bir aileyi temsil ettiğini belirterek “Süreç içerisinde kamu kurumları ve odalarla yaz sezonu öncesinde bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Sorunları görüşüp, çare yolları arayacağız. Bizlerde ilçenin kalkınması noktasında atılacak adımlara destek olacağız” dedi.

Kaynak: İHA