Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması Yönetim Anlayışımızın Temelinde Ortak Akıl Olgusu Var

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemli olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması Yönetim Anlayışımızın Temelinde Ortak Akıl Olgusu Var
Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Gediz Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci-Kahveci- Lokantacı-Berberler Odası Başkanı Ümit Kaynar ve Şoförler Odası Başkanı Uğur Şahin Başkan Saraoğlu’nu ziyarette bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; Esnaf odaları temsilcileriyle esnafın sorunlarını ve çözümlerine yönelik bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine değinen Saraoğlu, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek olmaya devam ediyoruz. Belediye olarak Ulusal Market zincirlerinin mahalle bakkallarının rızkına göz dikmemeleri gerekmektedir” dedi.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ise, “Birliğimize bağlı Odalarımızın Başkanları ile Belediye Başkanımız Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret ederek kendisiyle görüş alışverişinde bulunduk. Esnaf ve sanatkârlarımıza her zaman desteklerini esirgemeyen esnaf dostu Saraoğlu’na şahsım ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA