Başkan Tuna, AK Parti Ankara İlçe Teşkilatlarıyla İstişarelerine Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, yaklaşan 2019 yerel seçimleri öncesi AK Parti ilçe teşkilatlarıyla istişarelerine devam ediyor.

Başkan Tuna, AK Parti Ankara İlçe Teşkilatlarıyla İstişarelerine Devam Ediyor
AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel ve beraberindeki 40 kişilik heyetle makamında görüşen Tuna, siyasi deneyimine ilişkin bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Teşkilatların çok çalışması gerektiğine de vurgu yapan Tuna, "Bir belediye başkanı adayı belirlendiğinde, birlik ve beraberlik içerisinde destek verin. Bunun bilincinde olun ve tek isim için birleşin. Teşkilat içinde en ufak kırgınlık dahi olmamalı. Partinin kılcal damarları olan teşkilatlarımız yapılan hizmetleri vatandaşlara çok iyi anlatmalı" dedi.



"Ulus’a ameliyat gerekiyor"

Başkan Tuna’nın diğer bir kabulü de AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet oldu. Görüşmede Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi de gündeme geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin Ulus ve Hacı Bayram’da sürdürdüğü restorasyon ve yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Tuna, "Ulus hikayesi 2005’ten beri devam eden bir uzun hikaye. İnşallah hayırlı bir neticeye kavuşacak. Burada bir hastalık var ve hastalığın ilaçla gitmesi mümkün değil, ameliyat gerekiyor. Bizim tarihi bu mekanda turisti de tutabilmemiz şart. Bundan en çok esnafımız istifade edecek" dedi.

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Güven ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan vekili ve Çankaya Belediye Meclis üyesi Ali İhsan Ölmez ile birlikte kabul eden Başkan Tuna, C plakalı servis araçlarıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Servisçilerin Ankara sokaklarında gerçekleştirdiği eyleme ilişkin konuşan Tuna, "Velilerden ve okullardan, servis araçları yetmiyor şeklinde şikayetler alıyorduk. Zaten mükerrer plakadan dolayı 114 tanesi iptal edilmiş durumda. Sayının tamamlanması gerekiyor. Biz de bu şikayet ve talepler üzerine, tamam dedik ve 500 tane yetki alıp, 150 tanesi için ihaleye çıkalım istedik. Yeterli sayıda servis aracı varsa zaten kimse talip olmaz. Neticede ben tek taraflı duramam. Tüm kesimlerin ortak ihtiyaçlarına cevap veririm" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA