Aydın Sağlık-Sen Afrin Şehitleri İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda dün akşam teröristlerle girdikleri sıcak çalışmada şehit olan 8 asker için taziye mesajı yayınladı.

Aydın Sağlık-Sen Afrin Şehitleri İçin Taziye Mesajı Yayınladı
Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu adına bir taziye mesajı yayınlayan Şube Başkanı A. Baki Karaer, “Büyük Türk milletinin başı sağ olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nın 40’ıncı gününde terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonda Keltepe’de çıkan çatışmada 8 kahraman askerimizin şehit, 13 askerimizin ise yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizleri büyük bir acıya ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet; şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine baş sağlığı ve sabır, yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar dileriz.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik yurt içinde ve yurt dışındaki terör faaliyetleri hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Dualarımız ve desteğimiz Mehmetçiklerimizle. Afrin kırsalındaki Hacı Bilal köyü Kel Tepe bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz mekanınız cennet olsun inşallah.

Başta Suriye’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen güvenlik görevlilerimiz olmak üzere vatan ve bayrak uğruna şehit düşen tüm asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizdeki birlik ve beraberlik ortamını bozmak isteyen hainler ve işbirlikçileri amaçlarına asla ulaşamayacaklar” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA