Anamur'da Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Anamur ilçesinde Ortaköy Hidayet Sinanoğlu ilk ve ortaokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere çeşitli hediyeler gönderdi.

Okul Müdürü Hasan Asa, yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere moral vermek amacıyla okulda kampanya düzenlediklerini söyledi.

Asa, öğrencilerin harekatla ilgili duygularını mektup yazıp, resim çizerek anlattığını ifade ederek, "Öğrencilerimiz Afrin'deki kahramanlarımızın moralini yükseltmek için duygularını resimlere ve mektuplara döktüler. Bunların yanı sıra askerlerimizin ayaklarını sıcak tutması için çorap da ekleyerek bir hediye paketi yaptık." diye konuştu.

Askerlere yazdığı mektubu okuyan öğrencilerden Erkin Tilkioğlu ise, mektubunda, "Sizler çocuklar, anneler, babalar ölmesin, kimseye zarar gelmesin diye orada çatışıyorsunuz. Emin olun bitecek bu terör ve siz de rahat görevinizi yapacaksınız. Her gün sizler için dua ediyorum. Bu vatan size, siz de Allah'a emanetsiniz." ifadelerine yer verdiğini aktardı.

Daha sonra öğrenciler, Görsel Sanatlar öğretmeni Nazlı Akdeniz Karaşah ile birlikte resimler, mektuplar ve çorapları kutuya yerleştirdi.

Hazırlanan hediyeler, Afrin'e gönderilmek üzere Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.

Kaynak: AA