300 TL'ye Otomobil Sahibi Oldu

Nevşehir’de bir alışveriş merkezi tarafından ’50 TL’ye otomobil mi olur demeyin’ kampanyası kapsamında 300 TL’lik alışveriş yapan Deniz Turgut, çekilişten otomobil kazandı. Talihli kadın, otomobilini teslim aldı.

300 TL'ye Otomobil Sahibi Oldu
Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından 30 Eylül tarihinde başlatılan ve 14 Şubat tarihinde sona eren ’50 TL’ye otomobil mi olur demeyin’ kampanyası sonrasında yapılan çekilişte, 300 TL’lik alışveriş yapan Deniz Turgut, otomobilin sahibi oldu. Mutluluğu gözlerinden okunan genç kadın, otomobilini Nissara AVM Müdürü Göktürk Ozhan’dan teslim aldı. Talihli kadın, "Burada 300 liralık bir alışveriş yapmıştım. Bu alışverişi yaparken talihli olabileceğim hiç aklıma gelmemişti. Kendimi gayet şanslı hissediyorum ve çok mutluyum. Otomobil kazandığıma dair ilk telefon geldiğinde inanmadım, şaka zannettim ama daha sonra çok mutlu oldum” dedi.

Kampanyaya 15 bin 513 kişinin 100 bin 193 kupon ile katıldığını belirten Genel Müdür Göktürk Ozhan ise talihliye otomobilini teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
Kaynak: İHA