Türk Parlamenterler Birliği Dulkadiroğlu'da

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil ve beraberindekiler, Dulkadiroğlu Belediyesi Mutfak Müzesi, Somut Olmayan Kültürel Değerler Müzesi ve Üdürgücü Konağı’nda incelemelerde bulundu.

Türk Parlamenterler Birliği Dulkadiroğlu'da
Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Kilis’e gitmeden önce Kahramanmaraş’a gelen Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve üyeleri, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın turizm haritasındaki yerini aldığını belirten Başkan Okay, “Şehrimizin tarihi yerlerini heyetimize gezdirdik ve görüşlerinin olumlu olduğunu tespit ettik. Bizlerde bu minvalde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kahramanmaraş’ın turizminin gelişmesine yönelik yaptığımız bu gibi çalışmaları sürdüreceğiz. Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistler artık sadece kapalı çarşı, Ulu Cami ve bölgesi, kale ve çevresi dışında gezebilecek çok özel yerlere sahiptir. Demirciler Çarşısı, Mutfak Müzesi, Somut Olmayan Kültürel Değerler Müzesi, Bahtiyar Yokuşu ve çevresi gibi çok özel turizm alanları da turizmin hizmetine sunuldu. Ben tekrardan bu değerli ziyaretlerinden dolayı Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil ve heyetine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA