Tarım Kredi'de 150 Personel İşbaşı Yapacak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliklerine bağlı kooperatiflerde istihdam edilecek 150 aday personele işe başlama belgeleri verildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliklerine bağlı kooperatiflerde istihdam edilecek 150 aday personele işe başlama belgeleri verildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen törende, Tarım Kredi'nin 80 milyon insanın tamamına dokunabilecek bir etkiye sahip olduğunu söyledi.

Tarım Kredi'nin çiftçiler ve Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu vurgulayan Poyraz, çalışanların mutlu olmasına da büyük önem verdiklerini belirtti.

Poyraz, işbaşı yapacak personele yönelik, "Çalışmaktan, üretmekten asla geri durmayın. Hata yapmaktan korkmayın. Kendinize ait olan bir yer olsaydı 'Bu kararı alır mıydım?' diye kendinize sorun." dedi.

Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar da tarım sektörünün Türkiye'nin en önemli sektörü olduğunu söyledi. Alemdar, "Tarımın kültürümüzde de çok önemli yeri vardır. Tarım yalnızca köylümüzün geçimini sağladığı bir alan değil. Genç nüfusu mutlaka tarıma özendirmeliyiz. Bizim tarım kesiminde yeni bir nesle ihtiyacımız var. Yüksek standartlarda tarımsal üretim yapılmasına ihtiyacımız var." diye konuştu.

Çeşitli sınavlardan başarıyla geçen 150 aday personel, 5 günlük alıştırma eğitiminin ardından görev yerlerine atanacak.
Kaynak: AA