Rektör Budak, Şehit Ve Gazi Yakınları İle Buluştu

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniversitede görev yapan şehit ve gazi yakını çalışanlar ile öğrenimlerine devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Budak, Şehit Ve Gazi Yakınları İle Buluştu
Ege Üniversitesi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ege Üniversitesi’nde öğrenimlerine devam eden şehit ve gazi yakını öğrencilerle ve çalışanlarla Ege Üniversitesi Yavuz Özkol Tesislerinde düzenlenen toplantılarda bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Budak, “Sizler, şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Şunu bilmenizi isterim ki sadece şehit ve gazi gününde değil yılın her günü aklımızdasınız” dedi.

Rektör Prof. Dr. Budak, “Ülkemizin bu günlere gelmesinde büyük emekleri bulunan ve canları pahasına ülkemize hizmet eden şehitlerimizi her fırsatta anmaya gayret gösteriyoruz. Sizler, şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Şu nu bilmenizi isterim ki sadece şehit ve gazi gününde değil yılın her günü aklımızdasınız. Ve kapımız tüm çalışanlarımıza olduğu sizlere de sonuna kadar açık. Ülkemizin birliği ve dirliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla yad ediyorum. Aziz şehitlerimizin anısı önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum’’ diye konuştu.

Yemek sonrasında çalışanlar ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Budak, şehit ve gazi yakınları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Şehit ve Gazi yakınları ise davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof. Dr. Budak’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA