Kaymakam Doğramacı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı ve eşi Hatice Doğramacı, şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Doğramacı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret


Kaymakam Doğramacı, eşi Hatice Doğramacı ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği program kapsamında ilk olarak 2015 yılında Iğdır'da PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcını infilak ettirilmesi sonrası şehit olan polis memuru Haluk Varlı'nın ailesini ziyaret etti.

Burada şehidin yakınlarıyla bir araya gelen Doğramacı, ardından 1987 yılında Diyarbakır'da terörle mücadele sırasında şehit düşen İsmail Kapan'ın ailesiyle görüştü.

Doğramacı, yaptığı konuşmada, şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Bizler ne yaparsak, vatan ve bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Devletimizin imkanları kendilerinin hizmetindedir."

Ziyaretlere İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Çakaroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şener Karaboğa, AK Parti İlçe Başkanı Halit Toktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Seçkin, İlçe Müftüsü Alaaddin Hançer ve kurum amirleri de katıldı.

Kaynak: AA