Karadenizli Gazeteciler Tunceli'yi Ziyaret Etti

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından İçişleri Bakanlığı desteğiyle yürütülen Basın Mensupları Gönül Elçisi Projesi kapsamında Karadeniz Bölgesi illerinden gazeteciler, Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti organizasyonuyla Tunceli'ye gelen Karadenizli gazeteciler, Tunceli Valiliğini ziyaret ederek, Vali ve Belediye Başkanvekili Sonel ile görüştü.

Konuk gazetecilerle makamında bir süre sohbet eden Sonel, daha sonra onlara Anafatma güzergahında ve Mameki ile Mavi Köprü arasında yapımı devam eden kıyı düzenleme çalışmalarını gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karadenizli gazetecileri Tunceli'de görmekten mutlu olduğunu belirten Sonel, "Basın mensubu kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum. Vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi gibi çok önemli bir görev üstlenen zor ve kutsal bir meslek olan basınımızın değerli mensuplarına, siz kıymetli dostlarımıza Tunceli ailesi olarak her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır." dedi.

Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi de yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Sayın Valimizin her kesimden yöre halkı ile kurduğu samimi diyalogların, bölgede hayatın normalleşmesine çok ciddi katkı sağladığını görüyoruz. Of'da ve diğer bölgelerde yaptığı başarılı çalışmaların üzerine başarı katarak Tunceli'ye yansıtması devletimiz ve milletimiz adına büyük bir kazanç. Bizler kendisine gönül projesine sağladığı destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz."

Kaynak: AA