Kaman'da 'Çaya Geliyoruz' Projesi

Kaman Gençlik Merkezi tarafından 'Çaya Geliyoruz' projesi kapsamında bir öğrenci evi ziyaret edildi.

Kaman Gençlik Merkezi'nde görevli gençler, "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrencilerin evlerine konuk oldu.

Gençlik Merkezi Gençlik lideri Murat Gün ve gönüllü gençler, ailesinden ayrı bir şekilde ilçede üniversite eğitimi alan Hüseyin Demir ve Emre Songur'un kaldığı öğrenci evini ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden ve Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerini anlatan Gün, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere yönelik bir çok projesi olduğunu ve bu projeler sayesinde gençlerin bir araya gelerek Türk kültürünün önemli bir parçası olan misafirlik geleneğinin yaşatılmaya çalışıldığını söyledi.

Gün, "Bu tip projeler sayesinde gençlerimize Gençlik Merkezi'nde yaptığımız etkinlik ve çalışmaları da anlatma fırsatı buluyoruz. Bu gençlerimiz daha sonra Gençlik Merkezimize gelerek bizlerle birlikte hareket ediyor ve bir çok konuya öncülük ediyorlar." diye konuştu.

Böyle bir projeye ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu dile getiren Hüseyin Demir de Gençlik Merkezi personel ve öğrencilerine teşekkür etti.
Kaynak: AA