Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları ile birlikte Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya makamında ziyaretler devam ederken ilk ziyaret eden Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları, ardından Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu, son olarak ise vatandaşlar oldu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen 1’inci Geleneksel En Başarılı Belediye Başkanları yarışmasında Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı seçilmemiz sebebiyle tebrik ettiler. Bu hizmet aşkımız ile ilimizi ileriye taşıyacak çalışmalarımızı var gücümüzle el ele, gönül gönüle hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımıza nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Ardından, Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu ve beraberindeki heyet ziyarette bulundular. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 4’üncü Geleneksel Büyük Buluşma Gecelerine davette bulundular. Dernek Başkanı ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri ve davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret sonrası yeni haftanın ilk gününde hemşehrilerimizden gelen görüşme talepleri çerçevesinde talep ve isteklerini dinledik. Hemşehrilerimizin ihtiyacı olduğunda her gün onların yanında olma çabası ve gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada el ele gönül gönüle vererek tüm problemlerimizi hep birlikte çözeceğiz. Göreve başladığımızda dediğimiz gibi hep birlikte daha iyiye daha güzele gitmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda ilk günkü aşkla durmadan yorulmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Ziyaretimize gelen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA