Birecik'te 8 Taziye Evi Ve 9 Okulun Yapılması İçin Çalışma Başlatıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, 8 taziye evi ve 9 ilk ve ortaokulun yapılması için çalışmalar başlatıldı.

Birecik'te 8 Taziye Evi Ve 9 Okulun Yapılması İçin Çalışma Başlatıldı
Birecik’te, vatandaşların halk toplantılarındaki talepleri doğrultusunda ve Birecik Kaymakamlığının girişimleri neticesinde, Şanlıurfa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Birecik kırsal mahallelerinde yapılacak 8 taziye evi ile 9 ilk ve orta okulun ihalesi yapılarak, çalışmalara start verildi.

İlk ve ortaokullar ile taziye evlerinin yapılacağı mahalleleri Birecik Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, Jeoloji Mühendisi Mehmet Yılmaz ve İnşaat Mühendisi Abdulkadir Sürücü ile beraber ziyaret eden Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, ilk ve ortaokulu ile taziye evi yapılacak arazilerde incelemelerde bulunarak, yapım aşaması hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Kadir Perçi, çalışmaların hızlandırılıp, hiçbir detay atlatılmadan ve eksikliğe mahal verilmeden en kısa sürede vatandaşların talep ettikleri okulların ve taziye evlerinin tamamlanmasını istedi. Okul ve taziye evlerinin mahallelerine kazandırılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Birecik Kaymakamı Kadir Perçi’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Kadir Perçi, bu yatırımların mahallelere kazandırılmasında büyük emekleri bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e teşekkür ederek, yapılacak olan okul ve taziye evlerinin Birecik’e şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA