TSM Korosu Kadınlar İçin Söyledi

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Şef İnci Çayırlı yönetiminde Kadınlar Günü Konseri’nde sahne aldı.

TSM Korosu Kadınlar İçin Söyledi
Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Kadın Bestecilerimiz” isimli konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Büyükşehir Belediye Başkanının yanı sıra müzikseverlerden de yoğun katılım gerçekleşti. İnci Çayırlı ve korosu, davetlilere Melahat Pars ve Neveser Kökdeş’in bestelerinden oluşan Türk Sanat Müziği’nden örnekler sundu. İki bölümden oluşan konserde Ben Gamlı Hazan, Avare Gönül Yine Sensiz, Sevda Seline Kapıldı Gönül, Sevdikçe Seni Ömrüm Artar Ey Yar gibi eserleri icra eden Çayırlı ve korosu, izleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda Şef Çayırlı’ya Büyükşehir Belediye Başkanı çiçek takdim etti. Şef Çayırlı, “Eskişehir’de olmaktan çok mutluyum. İstanbul bir tarafa, Eskişehir bir tarafa. Burasının değeri benim için her zaman çok ayrı ve önemli” şeklinde konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, “Hepinize teşekkür ediyorum, emeklerinize sağlık. Çok güzel ve keyifli bir gece oldu. İnci Hoca’nın huzurunda tüm kadınlarımızın da gününü kutluyorum. Bir gün değil, 365 gün kadınlarımızın günü olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA