Terme'de 'Yerel Buluşma' Toplantıları Sürüyor

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe için "Yolundan kaldırımına, sahilinden plajına çok önemli yatırımlarımız oldu." dedi.

"Yerel buluşmalar" toplantıları kapsamında gazetecilerle, Miliç plajındaki Terme Evi'nde buluşan Başkan Kul, ilçede yaptıkları çalışmaları anlattı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile yüksek kesimde bulunan mahallelerin yollarını betondan yaptıklarını belirten Kul, kendi idarelerindeki pek çok yolda da benzer çalışma yaptıklarını söyledi.

Yeni yolların açılması için ayrıca çalışmaların sürdüğünü dile getiren Kul, "Terme'nin bir meydanı yok. Bununla ilgili belediye hizmet binasını yıkarak alanı meydana çevirmeyi planlıyoruz ancak hizmet binası altında bulunan esnafımızla istişarelerimizde, iş yerleri olduğu için binanın yıkılması taraftarı değiller. Meydanı olmayan bir şehir olmaz. Biz de bunun için gerekli planlamalarımızı yapıyoruz." dedi.

Terme'nin çok yönlü bir yerleşim yeri olduğunu ifade eden Kul, "İlçemize 4 yıllık süreçte büyük yatırımlar yaptık. Yolundan kaldırımına, sahilinden plajına çok önemli yatırımlarımız oldu. Terme doğası, plajı, ırmağı, yaşam alanları ile çok yönlü bir şehir. Bizler de yaptığımız yatırımlarla şehrimizin ön plana çıkmasını sağlıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA