Şehit Evinden Şehitler İçin Mevlit Ve Dua

1998 yılında Tunceli'de şehit olan Mehmet Sevinç'in ailesinin evinde bir araya gelen şehit ve gazi yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik ve şehitler için mevlit okuyup, dua etti.

Lüleburgaz Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik ve şehitler için mevlit okuyup, dua etti.

Dernek üyesi şehit ve gazi yakınları, 1998 yılında Tunceli'de şehit olan Mehmet Sevinç'in ailesinin evinde bir araya geldi.

Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için de dua eden kadınlar, vatan, bayrak ve devlet savunması için şehit olan Mehmetçik için ise mevlit okudu.

Dernek Başkanı Birdeniz Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Allah'tan Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçiğe güç, kuvvet, dirayet ve başarı dileğinde bulunduklarını söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ülkenin sınır hattındaki terör örgütü tehdidini ortadan kaldırmak amacıyla başlattığı harekatın her zaman dualar ile yanında olduklarını ifade eden Şan, Türkiye'nin birlik ve beraberliği, sınır güvenliğini korumak ve memleketin bekası için harekatın çok önemli olduğunu belirtti.

Şehit ve gazi yakınları olarak görev yapan Mehmetçik ve şehitler için mevlit okuyup, dua ettiklerini aktaran Şan, şöyle konuştu:

''Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na desteğimiz tamdır. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini istemeyen güçlere ve terör örgütlerine karşı gerek Afrin'de gerekse yurdumuzun her noktasında görev yapan kahraman Türk ordusunun ve kolluk kuvvetleri mensuplarının Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Görevlerini başarıyla tamamlamalarını nasip etsin. Bizler gönlümüz ve dualarımızla askerlerimizin yanındayız. Bugün burada vatan, Kur'an ve bayrak için şehit olanlara mevlidimizi okuyup Allah'tan rahmet, kahraman gazileri de bir kez daha saygı ve minnetle anıp dualar ettik. Mehmetçiklerimize dualarımızı gönderdik. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden bu terör yapılanmalarına karşı kahraman güvenlik güçlerimizin zaferle dönmelerini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.''
Kaynak: AA