Pınarbaşı-Cide-Şenpazar Yolu Yatırım Programına Alındı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Pınarbaşı-Kerte-Cide-Dağlı-Şenpazar karayolunun 2018 yatırım programına alındığını açıkladı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “Yaptığımız girişimler sonucu, Karayolları ağına alınması ve standart bir yol yapışarak 150 kilometrelik Pınarbaşı-Cide arasını 90 kilometre kısaltacak olan bul aynı zamanda, doğa ve kanyon turizmi için bölgeye gelen turistleri denize ulaşmasını sağlayacaktır. Bölge turizmi için çok önemli bir proje olacak inşallah. Kısa bir zaman sonra proje ihalesi yapılacak ve ardından yapım ihalesi yapılarak bu yol bölge halkına kazandırılacaktır” dedi.

Projenin 70 milyon TL maliyetinin olmasının öngörüldüğünü ifade eden Demir, “Proje 70 milyon lira maliyetli olması öngörülmektedir. Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan olmak üzere Karayolları Genel Müdürümüz İsmail Kartal ve Karayolları Bölge Müdürümüz Hüsamettin Özendi ile birlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA