KAL-DER Ve TRAKYAKA'dan Çorlu'da Ortak Etkinlik

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ve Türkiye Kalite Derneği (KAL-DER) işbirliğinde "Değişime Kulak Ver" etkinliği gerçekleştirildi.

KAL-DER Ve TRAKYAKA'dan Çorlu'da Ortak Etkinlik
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen etkinlikte kamu ve özel sektörde kalite ve iş süreçlerine dair verimlik üzerine paneller gerçekleştirildi.

Etkinliğe Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, KAL-DER üyeleri, firmaların temsilcileri, davetliler ve basın mensupları katıldı.



"Ses getiren projeler hayata geçirdik"

Açılış panelinde konuşma yapan TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmak zorunda olunduğunu vurgulayarak "Eskiden bilgi aritmetik olarak artıyordu ama artık günümüzde bilgi katlanarak geometrik bir şekilde artıyor. İnovasyon ve dijital dönüşümün önemli olduğu günümüzde değişmek lüks değil, seçenek de değil, değişmek zorundayız. Yoksa geri kalırız. Ajans olarak yeni fikir ve düşüncelere çok önem veriyoruz. İnovatif fikirlerle gelen ve bu konularda proje yazanlara destek veriyoruz. Bölgemizin değişen dünyaya ayak uydurabilmesi için paydaşlarımızla birlikte hareket ediyor, gece gündüz çalışıyoruz. Girişimcilik, Ar-Ge ve inovasyon konularında ulusal çapta ses getiren projeler hayata geçirdik. Şimdi bölgesel bazda bir mentor ve melek yatırımcı ağı kuruyoruz. Tabi bizim değişimi istememiz yetmiyor sizlerin de istemesi, bu konuda planlar yapması ve projeler üretmesi gerekiyor. Kalitenin öncüsü firmalarla işbirliği yaparak Bölgemizde kalite algısının oluşması ve iş akış süreçlerinde mükemmellik ve verimliliğin artırılması için çalışmalar yaptığı için KAL-DER başkanımıza ve ekibine buradan teşekkür etmek istiyorum" dedi.

KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı da inovasyon, dijital dönüşüm, etkin ve verimli çalışma modelleri ile ayak uydurabilme konularına vurgu yaptı. Pilavcı, Trakya Kalkınma Ajansı’na etkinliğin gerçekleşmesinde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA