Bozüyük Belediyesi'nde Kadroya Geçiş Sınavları Başladı

Bozüyük Belediyesi’nde taşeron işçilerin kadroya geçiş sınavları başladı. İşçilerden 201’i sınava girmeye hak kazanırken, sınav süreci devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi'nde Kadroya Geçiş Sınavları Başladı
696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK )gereği işçi kadrosuna geçiş sınavları Bozüyük Belediyesi’nde uygulamalı sınavlar ile başladı.

Taşeron işçiler kadroya geçebilmek için sınav kurulunun önünde sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutuluyor. Bozüyük Belediyesi İtfaiye Garajı Toplantı Salonu’nda yapılan sözlü sınavın ardından işçiler mesleklerine uygun olarak uygulamalı sınava tabi tutuluyor. Başkan Yardımcısı Rasim Keskin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Emine Karalı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Naci Tura, Zabıta Müdürü Bahadır Sağırkaya ve Mühendis İsg Uzmanı Haluk Karalı’dan oluşan sınav komisyonunun karşısına çıkan taşeron işçilerin heyecanlı oldukları gözlerden kaçmazken Bozüyük Belediyesi’nde sınavlar Pazartesi ve Salı günü yapılacak sözlü ve uygulamalı sınavlar ile devam edecek. Sınav sonuçları 22 Mart 2018 tarihinde Belediyemizin internet sitesinde ilan edilecektir.
Kaynak: İHA