Ulus Çayı Islah Projesi Tamamlandı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçe merkezinden geçen Ulus Çayı Islah Projesi'nin tamamlandığını bildirdi.

Ulus Çayı ve Çerçi Deresi taşkın koruma çalışmalarını inceleyen Tunç, burada yaptığı açıklamada, yaklaşık maliyeti 12 milyon lira olan Ulus Çayı Islah Projesi kapsamında 2 bin 364 metre çift taraflı kargir duvar inşa edildiğini ve 2 çelik yaya köprüsü yapıldığını belirtti.

Projenin, ilçeye değer katacağını anlatan Tunç, şöyle konuştu:

"Bu proje, Ulus’un çehresini değiştirdi, Ulus’un şirinliğine ayrı bir güzellik kattı. Yine Çerçi Deresi'nde de 688 metre çift taraflı betonarme duvar yapıldı, korkuluk ve menfez ile yan derelerde de 3 tersip bendi inşa edildi. İlçeye değer katan yaklaşık maliyeti 12 milyon liralık yatırım için Ulus ilçe halkı adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na ve DSİ yetkililerine teşekkür ediyorum.”

İncelemede, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez de yer aldı.

Kaynak: AA