SAP Forum Ankara Etkinliği

'Akıllı kurumlar' temasıyla düzenlenen etkinlikte, SAP'ın 'Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü' Türk Kızılayına, 'Yılın Kurumsal Dönüşüm Projesi Ödülü' ise TİM'e verildi.

"Akıllı kurumlar" temasıyla düzenlenen SAP Forum Ankara etkinliğinde, "Yılın SAP Proje Ödülleri" sahiplerine verildi.

Teknoloji, enerji ve savunma gibi alanlarda faaliyet gösteren çok sayıda kamu ve özel sektör firmasının temsilcisinin katıldığı etkinliğin açılışında konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, modern teknolojiye rağmen dünyada bugün bir medeniyet gerilemesi yaşandığını söyledi.

Kınık, Türk Kızılayının toplumun felaketlere dayanaklılığını artırmak ve daha fazla kişiye daha iyi hizmetle ulaşmak için yeni iş modelleri geliştirdiğini belirtti.

Türk Kızılayının 150 yıldır faaliyetlerine ara vermediğini ve gelecek 10 yıllar için de teknolojik atılım yaptıklarını ifade eden Kerem Kınık, kurumun yeniden yapılanması konusunda profesyonel danışmanlık alarak 630 süreç oluşturduklarını kaydetti.

Geçen yıl 18 milyondan fazla insana yardım ettiklerini belirten Kınık, bu yıl da 31 milyon insana yardım ulaştırmayı hedeflediklerini bildirdi.

SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan da "Sanayi 4.0" olarak adlandırılan sürecin her alanda dönüşüm yaratacağına değinerek, dijitalleşme sürecini iyi yöneten şirketlerin daha rekabetçi hale geleceklerini anlattı.

Türkiye'de SAP uygulamalarıyla hayata geçirilen "akıllı kurumlar" projeleri hakkında bilgi verilen etkinlikte, yılın SAP projeleri ödülleri de sahiplerini buldu.

"Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü" Türk Kızılayına, "Yılın Kurumsal Dönüşüm Projesi Ödülü" ise Türkiye İhracatçılar Meclisine (TİM) verildi.
Kaynak: AA