Manisalı Öğrencilerden Van'daki Akranlarına Yardım

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Ali Rıza Çevik Ortaokulu (ARÇO) tarafından değerler eğitimi kapsamında hayata geçirilen ‘Kardeşlerimiz üşümesin’ projesiyle Van’daki ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzü gülecek. Proje kapsamında Van’ın İpekyolu ilçesindeki Kavuncu Ali Çavuş Ortaokulu’nda okuyan 382 öğrenciye ulaştırılmak üzere mont ve botlardan oluşan yardımlar düzenlenen okulda düzenlenen törenle Van’a gönderildi.

Manisalı Öğrencilerden Van'daki Akranlarına Yardım
Ali Rıza Çevik Ortaokulunda uygulanan Değerler Eğitimi kapsamında kardeşlik, empati duygusunu, yardımlaşma ve birliktelik kavramlarını geliştirmek amacıyla ‘Kardeşlerimiz Üşümesin’ Projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Van’ın İpekyolu ilçesi Kavuncu Ali Çavuş Ortaokulu’nda okuyan öğrenciler için projede 191’i kız, 191’i erkek toplam 382 öğrenciye bir bot ve bir mont tedarik etti. Toplanan bot ve montlar düzenlenen törenle Van’a gönderildi. Okul bahçesinde düzenlenen törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler Şube Müdürü Cumhur Kapusuz, Okul Müdürü Fevzi Yıldız, Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Ağar katıldı.

Ali Rıza Çevik Ortaokulu Müdürü Fevzi Yıldız, Değerler Eğitimi kapsamında Van’daki öğrencilere yardımcı olmak amacıyla bu projenin hayata geçirildiğini belirterek, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Ali Rıza Çevik Ortaokulu’nun Manisa’da marka bir okul olduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hayata geçirdiği bu projeyle Van’daki kardeşlerine destekte bulunduğunu ifade ederek, bu davranışın okula yakışır bir davranış olduğunu vurguladı.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise, insanlığın unutulduğu bu günde genç kardeşlerin önemli bir çalışmaya imza attığını ve Türkiye’nin bir diğer ucundaki öğrencilere yardım elini uzattığını söyledi.

Kaynak: İHA