Kırıkkale KYK'dan Afrin Işıklandırmasına Destek

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yurt binalarında oda ışıklarıyla Afrin yazılması etkinliğine Kırıkkale’de katıldı.

Kırıkkale KYK'dan Afrin Işıklandırmasına Destek
Terörist unsurlara yönelik sürdürülen operasyonda Afrin’i kuşatan Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’na bir destekte KYK’dan geldi. Türkiye genelinde KYK yurtlarında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Afrin’e ve Mehmetçiğe destek etkinliğinde yurt binalarının ışıklarıyla ’Afrin’ yazıldı. KYK yurtlarında kalan Kırıkkale Üniversiteli öğrencilerde etkinliğe destek verdi. Etkinliğe destek veren öğrenciler, "#KYKMehmetçiğinYanında" etiketi ile sosyal medya üzerinden yurt fotoğraflarını paylaşarak mücadele veren askerlerin yanında olduklarını ilettiler. Pek çok öğrencinin ortak mesajı “Her zaman yanınızdayız” oldu.

Yapılan etkilik hakkında KYK Kırıkkale İl Müdürü İsmail Haluk Karahan gençlerin vatan, millet sevgisi ve duyarlılığından övgüyle bahsederek, “Gençliğimiz milli ve manevi değerlere karşı artık daha hassas davranmakta ve bu kavramları özümsemektedir. Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize verdikleri destekten dolayı tüm personellerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA