Başkan Yaralı, Kumkuyucak'ta Hayır Yemeğine Katıldı

Saruhanlı’nın Kumkuyucak Mahallesinde düzenlenen geleneksel hayır yemeği, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Yaralı, Kumkuyucak'ta Hayır Yemeğine Katıldı
Kumkuyucak’ta Saruhanlı Belediyesi tarafından yenilenen meydanda düzenlenen hayır yemeğinde din görevlileri tarafından dualar okundu. Daha sonra davetlilere mahallenin yöresel yemeklerinden ikram edildi.

Başkan Yaralı, yemekte yaptığı konuşmada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Saruhanlı ilçemize bağlı birçok mahallemizde her yıl geleneksel olarak hayır yemekleri düzenleniyor. Bunlardan ilki bu yıl Kumkuyucak mahallemizde başladı.

Geçen yıl 10 mahallemizde hayır yemekleri düzenlenmişti. Bu yılda yine bir çok mahallemizde hayır yemekleri düzenlenecek. Bizlerde Saruhanlı Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek veriyor ve katılım sağlıyoruz. Bu vesile ile halkımızla bir araya gelip, talep ve isteklerini dinliyoruz. Birlik ve beraberlik ortamında yapılan bu etkinlikler halkın kaynaşması bakımından büyük önem taşıyor. Hayır yemekleri aynı zamanda bahar havası ortamında geçerek, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendiriyor. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Mahalle Muhtarı Karacaoğlu ise programlarına katılım ve desteğinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Kaynak: İHA