Başkan Karaçoban Pat Pat Kullandı Sorunları Dinledi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, haftalık olağan mahalle gezilerine Subaşı Mahallesiyle devam etti. Başkan Karaçoban’ın pat pat kullandığı mahalle ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı.

Başkan Karaçoban Pat Pat Kullandı Sorunları Dinledi
Sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçede bulunan 87 mahalleyi tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların beklenti, talep ve sorunları yaşadıkları mahallelerde dinleyerek çözüm üreten Başkan Karaçoban Subaşı Mahallesini ziyaret etti. İnceleme sırasında Başkan Karaçoban’a meclis üyesi Hasan Alıcı ve Sarıgöl Sulama Birliği Başkanı Halil Kara da eşlik etti. Başkan Karaçoban’a mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken Başkan Karaçoban mahalle sakinlerinden birinin pat patını kullandı. Mahalle sakinleri Başkan Karaçoban’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ve ziyaretlerin aksamdan devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.



Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Birim amirlerimizle birlikte Subaşı Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda mahallemizde vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla sorunları not aldık, çalışmalara başlayacağız. Çözüm yollarını vatandaşlarımızla birlikte tartışıp bu sorunları çözüme kavuşturacağız her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Kaynak: İHA