Antalya'nın En Güzel Bahçe, Balkon Ve Hobi Bahçesi Aranıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, "En Güzel Bahçe, Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması" için başvurular 26 Mart'ta başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Antalya'da yeşil dokuyu çoğaltmak, görsel kalitesi yüksek kentsel mekanlar oluşturmak, çevreyi güzelleştirmek, sürdürülebilir, yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen En Güzel Bahçe, Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması için başvuruların 26 Mart-27 Nisan tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğüne yapılabileceği bildirildi.

Yarışma sonucunun 5 Haziran'da açıklanacağı, her bir kategori için birinciye 4 bin lira, ikinciye 2 bin lira, üçüncüye bin lira para ödülü verileceği, toplamda 42 bin lira ödül dağıtılacağı kaydedildi.

Yarışmaya, Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Çiçekçiler Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Antepe İnşaat ve Ticaret AŞ destek veriyor.

Kaynak: AA