'Afrin Marşı'nın Şairine Plaket

Devlet Hastanesinde görev yapan Ramazan Pamuk'un yazdığı şiirin Zeytin Dalı Harekatı'nın marşı olarak seçilmesi nedeniyle çalıştığı kurum tarafından plaketle ödüllendirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı için yazdığı şiirin marş olarak bestelenmesinden dolayı mesai arkadaşları şair Ramazan Pamuk için tebrik töreni düzenledi.

Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Akif Türk, törende yaptığı konuşmada, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen Afrin Marşı yarışmasında binlerce şiir arasından personellerinin yazmış olduğu şiirin seçilmesinin kendileri için gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Türk ordusunun sınır güvenliği için büyük bir mücadelenin içerisine girdiğini dile getiren Türk, "Kahraman askerlerimiz, Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda, canları pahasına görev yapmaktadır. Dualarımız onlarladır.

Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Jandarma Genel Komutanlığı'nın, Zeytin Dalı Harekatı'nda yer alan askerlerimize moral ve motivasyon olması amacıyla düzenlediği yarışmaya katılan hastanemiz çalışanı Ramazan Pamuk'un yazmış olduğu şiir binlerce şairinde katıldığı yarışmada birinci olmuş ve marş olarak düzenlenmiştir.

Bu bizim için bir gurur kaynağıdır. Bu duygu ve düşünce içerisinde mesai arkadaşımızı onurlandırmak adına kendisine bir plaket vermek istedik." diye konuştu.

Küçük yaştan beri şiir yazdığını belirten Ramazan Pamuk, kendisine layık görülen plaket için hastane yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: AA