Vali Toprak'ın Eşi, Öğrencilerin Hayalini Gerçekleştirdi

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak, ileride olmak istedikleri polislik mesleği hakkında bilgi almak ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmek isteyen kız öğrencilerin hayalini gerçekleştirdi.

Vali Toprak'ın Eşi, Öğrencilerin Hayalini Gerçekleştirdi
Bir süre önce ziyaret ettiği Fatma Aliye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kız öğrencilerle bir araya gelen Dr. Funda Toprak öğrencilere, ‘ideallerindeki mesleği ve hayallerini’ sormuştu. Öğrencilerin ileride polis olmak istediğini ve İl Emniyet Müdürlüğünü görmek istediğini öğrenen Toprak, öğrencilerin bu hayalini gerçekleştirdi. Fatma Aliye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenciyle birlikte İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Toprak, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve polis memurları tarafından karşılandı. Toprak ile birlikte Emniyet Müdürlüğündeki şehitliği ziyaret eden öğrenciler, daha sonra İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından makamında ağırlandı. 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Dr. Funda Toprak’a çiçek takdim eden Dilberoğlu, bayramını kutladı. Burada bir süre öğrencilerle sohbet eden Toprak ve Dilberoğlu, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Ardından Toprak ile birlikte Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğünü de ziyaret eden öğrenciler, burada Şube Müdürü Şaban Bayar ve eşi Fatma Bayar tarafından karşılandı. Bayar, öğrencilere görev yaptıkları şubeyi gezdirerek terörle mücadele de kullandıkları zırhlı araçları tanıttı. Ziyaret, 15 Temmuz Özel Harekât Şehitleri Dinlenme Salonu’nda öğrencilere yapılan ikramla son buldu.
Kaynak: İHA