Sandıklı MYO Öğrencilerinden Sektör Ziyareti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Otel İşletmeciliği ve Büro Yönetimi bölümü öğrencileri sektörel ziyaret yaptı.

Sandıklı Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri Ayşegül Arıcan, Kutlay Orhan ve Tuba Vural öncülüğünde Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki termal bir oteli ziyaret eden, yaklaşık 140 öğrenci Halkla ilişkiler ve Reklamcılık dersinin sektör uygulaması kapsamında otel yetkililerinden bilgi aldı.

Otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda öğrencilere otel idaresi yönetimi tarafından kısa bir sunum yapıldı.

Otel tarafından yapılan faaliyetler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler daha sonra otelin ön büro, spa, havuz, restoran bölümlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında yerinde bilgi sahibi oldu.

Öğrencilerin dersleri kapsamında gerçekleştirilen sektör ziyaretlerinde uygulamalı olarak derslerini pekiştirdiğini ifade eden öğretim görevlileri bu tür ziyaretlerin zaman zaman devam edeceğini belirtti.

Kaynak: AA