Manisa'da 'Hayat Doğada' Projesi

Manisa Şehzadeler Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği (MASDER) ve Yunusemre Doğa Sporları Kulübü işbirliği ile hayata geçirilen "Hayat Doğada" Projesi ile gençlere spor alışkanlığı kazandırılacak.

Şehzadeler Belediyesi'nde imzalanan işbirliği protokolü töreninde konuşan Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Hayat Doğada" Projesi'nin ilk etabının 18 Mart'ta Yunusemre ilçesin Türkmen Şelalesinin bulunduğu bölgede doğa yürüyüşü etkinliği düzeneceğini belirterek, etkinliğe katılacak vatandaşların hem spor yapacaklarını hem de kitap okuyacaklarını söyledi.

Yunusemre Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ali Gültekin ise gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına anlamlı bir işbirliğinin hayata geçirildiğini belirterek, "Proje kapsamında yapacağımız ilk etkinliğimizde, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan okuma seferberliğine katkı sağlamak amacı ile bir doğa yürüyüşü düzenleyip ardından kitap okuma ve ağaç dikme etkinlikleri düzenleyeceğiz." dedi.

Protokol törenine, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk katıldı.

Kaynak: AA