İBB 153 Beyazmasa'ya Ödül

İBB 153 Beyazmasa Çağrı Merkezi, '12. The Stevie Awards For Sales & Customer Service' ve 'Nice Medya' tarafından ödüle layık görüldü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 153 Beyazmasa Çağrı Merkezi, "12. The Stevie Awards For Sales & Customer Service"te Dinamik Stratejik Model projesiyle ödül aldı.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 153 Beyazmasa Çağrı Merkezi'nin çalışmaları, yurtiçi ve yurtdışında ödüllendirildi.

Çağrı merkezi "12. The Stevie Awards For Sales & Customer Service - Satış ve Müşteri Hizmetleri" alanında "Yılın İş Geliştirme Başarısı" kategorisinde "Dinamik Stratejik Model" projesiyle bronz ödül kazandı.

2 bin 500'ü aşkın kurumun yarıştığı ve iş dünyasının küresel ölçekteki en itibarlı ödülleri arasında gösterilen ödüller, Las Vegas'ta düzenlenen galada sahiplerine takdim edildi.

- "Büyük Düşünce Ödülü"

Çalışmaları neticesinde yurtiçinde de ödüle layık görülen İBB 153 Beyazmasa, "Nice Medya"nın düzenlediği "Müşteri Deneyimi Arenası" adlı organizasyonun "Omnichannel" kategorisinde, çözüm modellemesiyle "Büyük Düşünce Ödülü"ne layık görüldü.

Yarışma, çağrı merkezi çözüm çalışmaları, müşteri hizmetleri ve deneyimi alanındaki parlak fikirlerin paylaşımı vizyonuyla ilk kez hayata geçirildi.

-"Dinamik Stratejik Model"

Ödüle layık görülen "Dinamik Stratejik Model", İBB'nin hiyerarşik yapısında en üst düzeyden, en alt düzeye kadar tüm iş birimlerinin işlevselliğini göz önünde bulundurarak oluşturuldu.

Paydaşların en küçük hücre yapısına kadar odaklanan model ile beklentilerin dengeli bir şekilde karşılanması amaçlanıyor.

Bu kapsamda, çalışanların bilgilendirilip yetkilendirilmesi ve kurumdaki bütün süreçlerin devamlı olarak iyileştirilmesi hedefleniyor.
Kaynak: AA