Hidayet Türkoğlu, Basketbol Topu Dağıtımına Katılacak

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenecek basketbol dağıtım törenine Basketbol Federasyon Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu katılacak.

İzmit Belediyesi tarafından 20 Mart Salı günü gerçekleştirilecek top dağıtım törenine Hidayet Türkoğlu katılacak. Atatürk Spor Salonunda saat sabah 10.30’da gerçekleşecek törende 10 bin öğrenciye top hediye edilecek. Ayrıca etkinlikte akrobatik gösteri ekibi ‘Karizma Show’ gösteri yapacak.

Düzenlenecek programla ilgili açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “Türkiye’de ilk defa 2016 yılında başladığımız projemizle birlikte 20 bin öğrencimizi basketbol toplarıyla ve sporuyla tanıştırdık. Toplarını ülkemizin gururu olan Hidayet Türkoğlu’nun elinden almaları çocuklarımız için ayrı bir heyecan ve mutluluk oldu. Bisiklet projemizden sonra bu projemizin de tüm Türkiye’ye örnek gösterilmesi ve şehrimizin pilot bölge seçilmesi bizim için ayrı bir gurur verici. Bu yılda basketbol topu bayramımızda yine Hidayet Türkoğlu’nu misafir edip, aynı heyecanı yaşayacağız. Sporun her dalınınım ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Belki de bizim dağıttığımız bu toplarla geleceğin Hido’ları şehrimizden yetişecek” dedi.

Kaynak: İHA